Coaching op drie niveaus:

Tripje naar je Hart: Hartversterkende ontdekkingsreis voor mensen van 8 tot 20 jaar

Wat is je allergrootste hartenwens?

Het Tripje is een verhelderend, vereenvoudigend en hartversterkend gesprek dat kinderen en jongeren kan helpen om weer terug te komen bij hun eigen kracht, hun eigen weten en hun innerlijke zelfvertrouwen. Het is een steuntje voor hun authenticiteit.

Deze ontdekkingstocht van 1 tot 1½ uur die plaatsvindt in de Global Soul Travel Coach, een regenboogcamper die dient als ruime mobiele spreekkamer, begint bij een vraag naar het diepste verlangen. Van daar af kijken we waar de specifieke behoeften, onzekerheden en/of belemmeringen van het kind liggen. Door er samen met authenticiteitscoach Stef van Beek naar te kijken, wordt alles helderder en eenvoudiger, en wordt het authentieke van het kind bekrachtigd.

Kijk op www.tripjenaarjehart.nl voor meer info.

Tripje naar de Vrijheid: Ontdekking van je hartenwens en wat je nog tegenhoudt, voor mensen vanaf 18 jaar

Wat is je allerdiepste verlangen en waarom heb je die nog niet in de praktijk gebracht?

Ben je klaar voor een volgende stap in je ontwikkeling? Wil je ontdekken wat je hartenwens is, wat je nu eigenlijk daarvan afhoudt en waar je kunt beginnen om die barrière op te lossen? Boek dan een Tripje naar de Vrijheid: een verhelderende ervaring van jezelf in vrijheid. Het Tripje naar de Vrijheid is ontworpen als openingsgesprek voor authenticiteitscoaching. Zie het maar als een mogelijk vervolg.

Dit unieke en eenmalige gesprek vindt plaats in de Global Soul Travel Coach (een zeer ruime mobiele spreekkamer), op een mooie plek in de natuur.

Kijk voor meer informatie op: www.tripjenaardevrijheid.nl.

Bekijk ook even de ervaringen van anderen die het Tripje naar de Vrijheid beleefd hebben.

Authenticiteitscoaching: Herverbinding met je authentieke ik en jezelf bevrijden van hardnekkige patronen

Hoe los ik mijn belemmerende patroon duurzaam op en wie ben ik dan echt?

De uitdaging die tijdens een Tripje naar de Vrijheid duidelijk is geworden, kun je met authenticiteitscoaching aangaan. Wil je terugkerende problemen in je leven duurzaam oplossen, je authentieke ik beter leren kennen en meer zelfvertrouwen krijgen? Start dan een traject authenticiteitscoaching. Het gaat hier om een combinatie van bewustwording en verwerking. Tijdens de sessies van 1½ uur hebben we tijd om te praten en ook tijd om, met behulp van het auto-therapeutisch schrijven, te leren om jezelf te gaan coachen.

Kijk voor meer info op: www.authenticiteitscoaching.nl.

Je kunt ook even kijken naar de reacties van cliënten.

 

www.globalsoul.nl