Coaching op verschillende niveaus:

Eerst een gratis intakegesprek

Hieronder staan een aantal mogelijkheden waarop je door mij gecoacht kunt worden. Zoek je een coach en overweeg je een coachingstraject te beginnen, doe dan eerst een gratis intakegesprek, zodat we samen kunnen kijken wat je zoekt en of wat ik je te bieden heb daarbij aansluit.
Wil je slechts een eenmalig verhelderend gesprek, dan kun je beter direct voor één van de twee onderstaande Tripjes kiezen.Tripje naar je Hart: Hartversterkende reiservaring voor mensen vanaf 8 jaar

Je eigen hart is wijzer dan je denkt

Het Tripje is een verhelderend, vereenvoudigend en hartversterkend gesprek, dat mensen van verschillende leeftijden kan helpen om nog stil te staan bij zichzelf en hun hartenwens, of even te praten over waarmee ze worstelen. Je eigen hart is wijzer dan je denkt.

Het gesprek duurt in principe 30 minuten (of 1 uur als we dat afspreken) en vindt plaats in De Regenboogcamper, ofwel de Global Soul Travel Coach, die dient als ruime mobiele spreekkamer. Dit één-op-één-gesprek kan beginnen met een hartelijke vraag van ons, of met een onderwerp dat je zelf inbrengt, iets waarover je heel graag met iemand wilt praten.

Je kunt kiezen om dit Tripje naar je Hart te gaan maken met hartenopener Caroline Dekker, of met authenticiteitscoach Stef van Beek. De locatie is in overleg, want Stef gaat in 2018 regelmatig door Nederland reizen. Dus misschien kom je De Regenboogcamper wel tegen! Als je interesse hebt, neem dan in ieder geval even contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kijk op www.tripjenaarjehart.nl voor meer info.


Tripje naar de Vrijheid: Ontdekking van je hartenwens en wat je nog tegenhoudt

Wat is je allerdiepste verlangen?
En wat houdt je nog tegen, waarom heb je die nog niet in de praktijk gebracht?

Ben je klaar voor een volgende stap in je ontwikkeling, maar houdt iets je nog tegen? Wil je ontdekken wat je diepste verlangen is, wat je nu eigenlijk daarvan afhoudt en waar je kunt beginnen om deze barrière op te lossen? Boek dan een Tripje naar de Vrijheid: een verhelderende ervaring van jezelf in vrijheid. Het Tripje naar de Vrijheid is ontworpen als openingsgesprek voor authenticiteitscoaching, dus dat is een mogelijk vervolg.

Deze ontdekkingsreis binnen jezelf met authenticiteitscoach Stef van Beek duurt 3 uur, waarvan de eerste 1½ uur aan tafel in de Global Soul Travel Coach (een zeer ruime mobiele spreekkamer), op een mooie plek in de natuur. Om dit gesprek goed te laten landen, volgt er een wandeling van 1½ uur door een mooi natuurgebied.

Wat je eraan hebt? Je hebt even ervaren waar je hart naar verlangt, je krijgt meer begrip voor jezelf, en je hebt zicht gekregen op de grootste uitdaging in je persoonlijke ontwikkeling.

Kijk voor meer informatie op: www.tripjenaardevrijheid.nl.

Bekijk ook even de ervaringen van anderen die het Tripje naar de Vrijheid beleefd hebben.


Authenticiteitscoaching: herverbinding met je authentieke ik en jezelf bevrijden van hardnekkige patronen

Hoe los ik mijn belemmerende patroon duurzaam op en wie ben ik dan echt?

De uitdaging die tijdens een Tripje naar de Vrijheid duidelijk is geworden, kun je met authenticiteitscoaching aangaan. Wil je terugkerende problemen in je leven duurzaam oplossen, je authentieke ik beter leren kennen en meer zelfvertrouwen krijgen? Start dan een traject authenticiteitscoaching. Het gaat hier om een combinatie van bewustwording en verwerking.

Kijk voor meer info op: www.authenticiteitscoaching.nl.

Je kunt ook even kijken naar de reacties van cliënten.


www.globalsoul.nl