Essentie Bron GesprekkenVrijheid    Respect  -  Veiligheid  -  Inspiratie

De Tijd, Ruimte en Aandacht krijgen om je uit te spreken,

om je Eigen Wijsheid en Waarheid te Ontplooien, Ontdekken en Delen

Soulfood voor een Zelfbewust Leven vanuit je Hart

Verras jezelf en help je Persoonlijke Ontwikkeling!


Wat voor bijeenkomsten zijn het?
Het zijn inspirerende, verdiepende groepsgesprekken voor ongeveer 6 personen rondom een vooraf gekozen thema. Er is zowel ruimte voor je persoonlijke verhaal, als voor filosofische beschouwingen vanuit je eigen wijsheid. Het zijn gesprekken over het leven en je eigen ervaringen daarin, over de betekenis van begrippen en bespiegelingen op de wereld waarin we leven.

Open your mind and heart and join the party!

Sfeer:

Luister, hoor de ander, spreek en voel je gehoord. Het
wordt geen discussie en ook geen therapie, maar wel
een vrij en inspirerend groepsgesprek. Ontmoet, voel je
uitgenodigd om te spreken en om te reageren in deze
respectvolle omgeving. Kom in contact met de visie van
jezelf en anderen, waaronder die van authenticiteitscoach, ontdekkingsreiziger en spiritueel filosoof, Stef van Beek,
die het onderwerp van de dag zal inleiden.
Stef
Praktisch:
Voor individuen: Het plan is om regelmatig met kleine groepjes Essentie-Gesprekken van 3 ( 4) uur te hebben. Die bijeenkomsten vinden plaats in Utrecht. Heb je interesse? Laat me dan weten wat voor soort thema’s je aanspreken en welke middagen/avonden in de week je in principe kunt. Dan ontvang je een persoonlijke uitnodiging met tijd, locatie en thema. En dan moet je alleen nog even bevestigen of je komt.

Voor groepen: Als er binnen jouw groep, vereniging of bedrijf verdiepende gesprekken gewenst of nodig zijn, dan kom ik graag naar je toe om met jullie zulke gesprekken te voeren. Mail dan even je voorstel of bel om te overleggen wat ik voor jullie zou kunnen betekenen.

Thema's:
Het thema van de bijeenkomst is meer bedoeld als een inspirerend vertrekpunt, dan een beperkend domein waar we binnen moeten blijven. Om je een idee te geven om wat voor soort onderwerpen het kan gaan, volgt hieronder een greep uit de ontelbare mogelijkheden:
- Enkele persoonlijke thema's: Mijn eigen keuzes maken, hoe doe ik dat? Hoe blijf ik mezelf? Wie ben ik en wie ben jij? Verantwoordelijkheidsgevoel: welke is van mij en welke niet?  Hoe ga ik om met: verlies, verdriet, boosheid, leed van anderen, ziekte, scheiding, burn-out, eenzaamheid, ….?
- En meer filosofische thema's, zoals: Authentiek zijn, wat is dat en hoe doe je het? Onze omgang met kinderen: opvoeding, onderwijs, het systeem, labels voor anders-zijnde kinderen. De evolutie van het bewustzijn. Begrippen zoals: essentie, religie, filosofie, wetenschap, spiritualiteit, idealisme, eigenwijsheid, vrijheid, liefde, respect, gevoel en emoties, identiteit, …
Interessante thema's zijn er genoeg, maar waar gaat jouw interesse naar uit?

Investering:
Kom je voor het eerst, dan kun je het voor €20 uitproberen. Vind je het leuk? Neem dan een abonnement, 5 keer voor €140, of betaal €30 per keer.

Geef je op via: steffromcreek@gmail.com, of bel/app me op: 06-30117320.


En wil je een Essentie-Gesprek in je club, klas, organisatie, of bedrijf organiseren, omdat er een bepaald thema speelt dat extra aandacht en een openend gesprek nodig heeft? Neem dan gerust even contact met mij op om te overleggen of een afspraak te maken.

 

Terug naar Homepage van www.globalsoul.nl