Global Soul Travel Coach

De Global Soul Travel Coach

Vanwaar die naam?

Beleef het Tripje naar de Vrijheid!

 

Global Soul Travel Coach

Sinds begin 2008 ben ik de trotse eigenaar van dit charmante en karaktervolle campertje, een Volkswagen LT 28 uit 1980, die ik omgedoopt heb tot de Global Soul Travel Coach.

De eerste helft van mei 2008 ben ik ermee met mijn vriendin naar Frankrijk en Spanje gegaan: een bergachtig tochtje van 3800 km door Auvergne, Katharenland (Noord-Pyreneeën), de St. Jean de Luz in de Golf van Biskaije, San Sebastian (Spanje), Mont St. Michel en Normandië.

Naast mijn eigen reizen en festivalbezoekjes, gebruik ik hem ook graag om anderen een ervaring van vrijheid te bieden. Ik denk namelijk dat het "je vrij voelen" de eerste voorwaarde is voor "jezelf zijn", gevolgd door "weten wat je zelf wil" en "doen wat je echt wil".

Omdat deze heel eenvoudig klinkende zaken in de wereld om mij heen zo weinig in praktijk gebracht worden, vond ik het een goed idee om in de camper Tripjes naar de Vrijheid te organiseren, voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen, of voor wie even een beetje meer ruimte wil om simpelweg te ZIJN. Je zou het kunnen zien als een handvat naar "gelukkig jezelf zijn", die je kan helpen op je eigen levenspad.

 

Vanwaar de naam Global Soul Travel Coach?

Misschien vraag je je af waarom ik deze naam gekozen heb. De dubbele gedachte die erachter zit is aan de ene kant dat deze camper een reiskoets van de ziel is. Het is het voertuig van mijn onderneming, Global Soul. Met die onderneming nodig ik mensen uit om hun ziel een belangrijkere plek in hun leven te geven.

De andere gedachte is dat ik een reisbegeleider (reiscoach) naar de wensen van je ziel zou kunnen zijn, als je een Tripje naar de Vrijheid onderneemt. Dit Tripje is een reiservaring zonder de noodzaak te bewegen. Die ervaring kan je even de vrijheid bieden om te luisteren naar je ziel en om datgene wat je relatie met je ziel nog belemmert, helder in beeld te krijgen. Zo dienen de camper en ik samen het zelfde doel, waardoor deze naam op ons beiden van toepassing is.

Als je door het bovenstaande nieuwsgierig bent geworden, lees dan verder over het Tripje op mijn website: www.tripjenaardevrijheid.nl. Het Tripje biedt je een kortdurende ervaring van jezelf in vrijheid. Dat levert een verdiepend inzicht in jezelf op.

Vervolgens kun je met behulp van authenticiteitscoaching, gaan werken aan je structurele bevrijding en aan de realisatie van je hartenwens in je gewone leven. Ik begeleid je met liefde om de relatie met je authentieke zelf te versterken. Kijk voor meer informatie op: www.authenticiteitscoaching.nl.

 

Terug naar de Homepage van de website.